Tengah KL (KL Sentral)

7 Februari 2010 at 08:52 2 comments

Hari ni aku jadi pengembara. Bergerak guna pengangkutan awam. Tidur nyenyak kat bangku awam. Solat subuh time dekat-dekat waktu kecederaan (nasib tak miss, tau mak aku sure aku kena maki). Mandi kat tempat mandi awam. Baca majalah free buat macam bapak sendiri punya kedai. Makan kat Mekdi.

Syok jugak jadi pengembara. Rasa macam nak tulis puisi je jap lagi.

Entry filed under: Cerita Aku. Tags: .

1991 – Photoshop 2.0 1994 – Photoshop 3.0

2 Komen Add your own

  • 1. zainura66  |  7 Februari 2010 at 09:22

    Assalamualikum,

    Kalau bab solat tu, jangan le buat kerana takut nanti mak marah. Mak bukan marah, tapi mak takut Allah swt yang marah. Jangan marah dengan kata-kata makcik ni ye anakanda.

    Salam ceria selalu.

    Balas
    • 2. sylarius  |  8 Februari 2010 at 14:32

      Hehe.. Tak marah pun makcik =)

      Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Satu Sekolah Untuk Semua

Arkib

RSS Anak Askar Pencen

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

Kemaskini Twitter


%d bloggers like this: