Ada apa dengan RedMummy?

13 April 2010 at 22:21 3 comments

Apahal aku tengok hari ni asyik cerita pasal Red Mummy je dalam GengBlogger ini hari? Tau la dia famous dalam dunia penulisan blog dan mempunyai pendapatan mencecah lebih daripada RM 10kilo. Ramai yang dah tau pasal dia, udah-udah la tu. Bikin cerita lain pulak. Kalau nak tau pasal Red Mummy baik aku pergi tengok kat blog dia je terus.

Entry filed under: Cerita Aku. Tags: .

Kepala Plag Masa

3 Komen Add your own

  • 1. nurulain  |  13 April 2010 at 22:44

    knp? x salah kan berkongsi bende2 mcm ni..nak2 kite 1 geng blogger

    Balas
    • 2. sylarius  |  13 April 2010 at 22:50

      memang la tak salah. cuma, aku kebosanan melihat topik yang sama diolah dan dikupas berulang kali.

      Balas
  • 3. nursarah  |  13 April 2010 at 23:46

    tu semua sebab nak tumpang glamer kot. ekekeke

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Satu Sekolah Untuk Semua

Arkib

RSS Anak Askar Pencen

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

Kemaskini Twitter


%d bloggers like this: